Drvene kućice su pravi trend!

Dok su nekada prve asocijacije na drvene kućice najčešće bile vrtne kućice, kućice za alat i dječje kućice danas se sve više prvo pomisli na mjesto za stanovanje.

Drvene kućice preplavile su tržište. Objekti izgrađeni od ekoloških materijala sve više su u trendu, a zbog modernih načina gradnje moguće je zadovoljiti različite potrebe, želje i stilove.

Drvo je omiljeno zbog visoke kvalitete, trajnosti i toga što omogućava zdravo življenje unutar objekta. Radi se o ekološkom materijalu koji ne stvara štetna zračenja i ne opterećuje okoliš, te je kvaliteta zraka u drvenim kućicama vrlo visoka.

Ovaj materijal zahvalan je i zbog jednostavne i brze gradnje, svojstava kao što su protupožarna sigurnost i protupotresnost.

Drvene kućice odlična su investicija i mnogi ih koriste ili kao vlastite vikendice ili ih daju u najam kao kućice za odmor. Posebno su popularne starinske drvene kućice čiji je interijer uređen u tradicionalnom rustikalnom stilu.

Za ljubitelje modernog drvo je također savršen materijal jer dozvoljava kreativne arhitektonske mogućnosti. Tako mnogi proizvođači drvenih kućica u svojoj ponudi nude moderne objekte koji svojim izgledom oduzimaju dah. Takvi projekti većinom koriste kombinaciju materijala (drvo i kamen itd.), sastoje se od velikih panoramskih prozora i otvorenog su tlocrta.

Boravak i življenje u drvenim kućicama svakako je poseban doživljaj.

Previous post Zašto odabrati drvenu kuću
Next post Zašto su drvene kućice odličan odabir