Odabir odgovarajuće tuš kade

Opremanje kupaonice zahtjevan je zadatak. To je ipak jedna od najvažnijih prostorija u svakom domu koja prvenstveno mora biti funkcionalna.

Jedan od posebno važnih segmenata svakako je tuš kada. Prije nego što krenete u kupnju ovog proizvoda trebate znati koje vam dimenzije trebaju, kakav oblik želite (kvadratni, pravokutni, okrugli ili polukružni), način ugradnje, trebaju li vam dodatne opcije i koji vam materijal najbolje odgovara.

Koji materijal odabrati

Tuš kade dijele se prema tipu ugradnje na kade s gotovom oblogom i one koje je potrebno obzidati.  Većinom se izrađuju od sanitarnog akrila i taj materijal je trenutno najpopularniji jer je povoljan, a pruža brojne prednosti. Na primjer, jednostavan je za čišćenje i održavanje, neporozan je, ugodan na dodir. Akrilne kade dostupne su u različitim oblicima i dimenzijama, a uklopit će se u klasične i moderne kupaonice.

Osim akrila, od materijala se sve češće bira i lijevani mramor. Radi se o naprednom materijalu koji tuš kadama omogućava iznimno visoku razinu čvrstoće i izdržljivosti te kreiranje kreativnih i modernih linija.

Tuš kade najisplativije je kupiti u kompletu s tuš kabinom. Cijena će biti niža i bit ćete sigurni da su proizvodi kompatibilni.

Na tržištu se nalazi zaista široka ponuda kada vrhunske izrade i funkcionalnosti. Izbor je velik i po pitanju dizajna tako da je moguće zadovoljiti sve kriterije vezane uz estetiku.

Previous post Glineni ili betonski crijep?
Next post Kupaonice, prostor za odmor i opuštanje