Trend drvenih kuća

Dok se starinske drvene kuće danas pretežito koriste kao vikendice, sve je više onih koji se odlučuju na gradnju novog doma upravo od ovog materijala.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji omogućeni su novi načini upotrebe materijala i gradnje. Na primjer, današnje moderne drvene kuće dizajnirane su tako da imaju velike panoramske prozore, velike i otvorene prostorije, vlada minimalistički dizajn i prisutna je kombinacija različitih materijala.

Zašto drvena kuća

Prednosti drvene gradnje su sljedeće: brzina i jednostavnost gradnje, visok stupanj otpornosti na požar i potrese, mali troškovi održavanja, izvrsna toplinska svojstva, velike mogućnosti dizajna po pitanju arhitekture i funkcionalnosti, jednostavno dograđivanje, idealna je za sva podneblja.

Najvažnije, drvene kuće su ekološki prihvatljive i zdrave za život.

S redovitim i pravilnim održavanjem zadržat će isti izgled dugi niz godina. Ovakvi objekti izuzetno su atraktivni i na tržištu postoji široka ponuda drvenih kuća suvremenog izgleda.

Kod većine proizvođača moguće je dogovoriti izradu kuće u potpunosti prema vašim potrebama i željama. Tako je moguće imati visokokvalitetan dom jedinstvenog izgleda.

Prednost nije samo u vanjskom izgledu, već i u interijeru gdje zbog topline drva vlada poseban ugođaj. Niti jedan drugi materijal ne može pružiti ugodu koja se dobiva s drvetom.

Previous post Kupaonice, prostor za odmor i opuštanje
Next post Zašto odabrati drvenu kuću