Zašto odabrati montažnu kuću

Krećete u izgradnju vašeg novog doma? S obzirom na to da se radi o mjestu u kojem svakodnevno boravimo, spavamo i opuštamo se treba razmišljati dugoročno i birati kvalitetna rješenja. Kao izuzetno kvalitetne nameću se montažne kuće koje su danas sve češći odabir.

Montažne kuće biraju se za stanovanje većinom zbog brzine gradnje i niskoenergetske su što znači da omogućavaju velike uštede zahvaljujući malim režijama. Imaju odličnu izolaciju i troše puno manje energije za grijanje i hlađenje od klasičnih zidanih kuća zbog čega su računi za grijanje značajno manji.

Nakon nedavnih potresa kupci im se okreću i zbog njihove karakteristike protupotresnosti. Nove okolnosti dovele su do još veće potražnje ovakvog tipa gradnje.

Montažne kuće za stanovanje 50 – 100m2

Najpopularnije su montažne kuće prizemnice, posebno prizemne kuće do 100 kvadrata. Investitorima se posebno sviđa mogućnost maksimalnog iskorištavanja prostora. Prilikom kupnje se može odabrati kataloška kuća, a može se napraviti i individualan projekt u kojem sami birate razmještaj i veličinu prostorija te o svakom detalju svog budućeg doma možete sami odlučiti. 

Montažne kuće možete u potpunosti prilagoditi svojim potrebama i kreirati dom po svojoj mjeri.

Next post Uloga crijepa u gradnji