Zašto su drvene kućice odličan odabir

Drvene kućice pružaju kvalitetno i zdravo stanovanje. Popularne su zbog brzine gradnje, velikih arhitektonskih mogućnosti, visoke kvalitete, dugog vijeka trajanja i estetike.

Mogu biti klasične, rustikalne, ali i vrlo modernog dizajna. Modeli kuća dostupni na tržištu mogu se prilagoditi svim vašim potrebama. Moguća je izrada po narudžbi i po želji kupaca. Upravo je u tome najveća čar – izrada doma ili vikendice po mjeri.

Prednosti drvenih kućica

Drvo je idealan materijal za gradnju zbog sljedećih karakteristika: trupci upijaju višak vlage u prostoriji i vraćaju je nakon što se zrak osuši, osigurana je prirodna ventilacija prostora zbog čega je boravak u drvenim kućicama zdrav i pun kisika, nema proizvodnje štetnih zračenja kao kod nekih drugih materijala, omogućena je kvalitetna zvučna izolacija i drvo je pogodno za sva podneblja.

Mnogi se danas okreću drvenim kućicama zbog karakteristike protupotresnosti. Drvo je zahvalno zbog svojstva elastičnosti – nakon naprezanja uzrokovanog potresom vraća se u prvobitno stanje. Treba spomenuti i sigurnost od požara jer se drvo u odnosu na ostale materijale teže zapali.

Za sve koji teže zdravijem životu uz prirodne materijale drvene kućice su idealan odabir.

Previous post Drvene kućice su pravi trend!
Next post Savjeti za kupnju i prodaju nekretnine